Scandic flytter hovedkontoret til Brynsalléen 2


Scandic Norge flyttet hovedkontor og salgskontor til nyoppussede lokaler i Brynsalléen 2 i Q4 2022. Leiekontrakten gjelder 2.600 kvadratmeter og har en varighet på seks år. Brynsalléen 2 har gjennomgått en omfattende totalrehabilitering frem mot nyåpning Q4 2022. Nordens største hotellkjede, Scandic, flyttet inn i bygget i 2022.

Administrerende direktør i Scandic Norge, Asle Prestegard, forteller at Brynsalléen 2 er et moderne bygg som passer godt med selskapets krav til størrelse og tilgjengelighet.

– Vi gledet oss til å flytte inn i nye og moderne lokaler på Bryn, og samle hovedkontoret og salgskontoret under ett og samme tak. Med kollektivknutepunkt rett i nærheten er det enkel adkomst for både ansatte og besøkende. Dessuten har vi gangavstand til vårt største hotell i Norge, Scandic Helsfyr. Vi liker den nye hverdagen i nye lokaler, og mener vårt nye hovedkontor står i stil med den offensive tankegangen vi har med oss i arbeidshverdagen.

Scandic flyttet inn i byggets 5. og 6. etasje, og tok med seg omtrent 170 ansatte inn i bygget som har 11.300 kvadratmeter kontorarealer fordelt over 8. etasjer.

Megler i Malling & Co Næringsmegling, Live Melhuus, forklarer at Brynsalléen 2 er et attraktivt fullservice bygg med gode parkeringsmuligheter.

– Bygget er totalrehabilitert og har fått nytt inngangsparti, hyggelig uteområde, treningsrom, felles møteromsavdeling, bedriftsrestaurant i nordisk stil og 220 parkeringsplasser. Eiendommen ligger sentralt til på Bryn, med umiddelbar nærhet til E6 og kort vei til holdeplasser for tog, buss og t-bane.

Scandic var den første leietakeren som signerte leiekontrakt i bygget som eies av forvaltnings- og investeringsselskapet CapMan. Leiekontrakten gjelder 2.600 kvadratmeter og har en varighet på seks år.

Etter signeringen gjenstår om lag 8.700 kvadratmeter ledige lokaler i bygget.

 
Mediedekning av saken

Nærings Eiendom, Horecanytt, Byggfakta Nyheter

 

Om Scandic:

Scandic er Nordens største hotellkjede med mer enn 280 hoteller i drift og utvikling fordelt på over 130 destinasjoner. Scandic er ledende innen bærekraft, og har gjennom prisbelønnede konsepter innen tilgjengelighet vist seg som en hotellkjede for alle. I Scandic Friends har organisasjonen det største lojalitetsprogrammet i bransjen i Norden, og dette er svært populært både blant gjester og ansatte. Scandic er en av de mest attraktive arbeidsgiverne i regionen, og er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

Vil du vite mer om Brynsalléen 2?

Kontakt megler